Watch out!

Here they come! Dancecrew BEWARE

Is dansen je passie en heb je talent? Dan komt dit al op vroege leeftijd naar voren. Heb jij de ‘moves’, ben je gek op dansen en tussen de 12 en 13 jaar? Dan is Beware wellicht iets voor jou.

Beware is de naam voor een nieuwe generatie dansers. De trainingen bevatten alle benodigde elementen voor een gedegen opleiding tot allround danser. Tijdens de lessen komen de volgende dansstijlen aan bod: Jazz, Modern, Showdance, Hiphop en vooral veel...Angela-stijl ;)
Reken op veel uitdaging en heel veel dansplezier!

Naast je danstalent wordt er ook geïnvesteerd in wie jij bent. Dit maakt de lessen persoonlijk en leer je jezelf als danser steeds beter kennen #lifeisadance.

Enthousiast? Meld je dan nu aan via de mail voor een (gratis) auditie-les.
Tijdens een auditie-les krijg je een choreografie aangeleerd waarin je je skills kan laten zien.

De lessen worden op donderdag van 16.30 - 17.45 uur gegeven in Schouwburg De Lawei, Drachten.

>>> In verband met Covid19 is alles even anders. Op dit moment mogen we nog niet samen dansen in de studio. Dat betekend dat de lessen buiten plaatsvinden en wel op de locatie van Rugby Club Drachten. Kom eens langs! Van harte welkom om te kijken en/of mee te doen. 

Je komt binnen met je talenten en verwachtingen en komt weer naar buiten als een danser met veel potentie. Watch out… Here they come!

Tarief per uur: €6,50