Pak je uitdaging!

Sommige dansers hebben een natuurlijk talent. Heb je dit, dan komt dit gauw genoeg naar voren. Heb je ook nog eens de wil en de discipline om het maximale uit jezelf te halen, dan kom je in aanmerking voor de talentgroep. Hier kun je auditie voor doen als je 16 jaar of ouder bent. Als je doorgaat zul je met de rest van de groep intensief door Angela worden gecoacht, met als bedoeling je een podium te bieden om je gevorderde kunsten te vertonen. Angela wil graag samen met jou je potentie als danser ontdekken en naar boven laten komen. Let op, hier zal steeds een stapje extra worden gezet en je zult op de proef worden gesteld, maar je zult er veel voldoening uit halen en wie weet waar het je gaat brengen!

Een auditie vind plaats tijdens de training van Limitless van 19.00 - 20.30 uur in Schouwburg De Lawei te Drachten.
Tijdens de auditie krijg je een choreografie aangeleerd van Angela waarin je je skills kan laten zien. 
Meld je via de mail aan. 

Er wordt getraind op donderdagavond van 19.00 - 20.30 uur in Schouwburg De Lawei te Drachten. Tijdens deze trainingen wordt er gewerkt aan je techniek, krijg je een work-out en zal er intensief gerepeteerd worden voor een choreografie. Deze choreografie zal vervolgens tijdens een optreden worden getoond. Stijlen die aanbod komen tijdens de trainingen zijn: Jazz, Modern, Hiphop en Showdance. 

Dancecrew Limitless bestaat uit gepassioneerde en getalenteerde dansers. Limitless is te boeken voor verschillende podia. Zij kunnen op maat gemaakte optredens geven in verschillende dansstijlen.

Neem vrijblijvend contact op; in overleg is er heel veel mogelijk.