Life is a dance

Is dansen je passie? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? En wil je naar een 'next level' als het gaat om trainen en performance? Dan is Limitless wellicht iets voor jou!

De trainingen bevatten alle benodigde elementen voor een opleiding tot allround danser. Tijdens de lessen komen de volgende dansstijlen aan bod: Modern, Jazz, Showdance, Hiphop en vooral veel...Angela-stijl ;)
Reken op veel uitdaging, heel veel dansplezier en een groep die al dansend het leven met elkaar deelt.

Naast je danstalent wordt er ook geïnvesteerd in wie jij bent. Dit maakt de lessen persoonlijk en leer je jezelf als danser steeds beter kennen #lifeisadance.

Enthousiast? Meld je dan nu aan via de mail voor een (gratis) auditie-les.
Tijdens een auditie-les krijg je een choreografie aangeleerd waarin je je skills kan laten zien.

Er wordt getraind op donderdagavond van 19.30 - 21.00 uur in Schouwburg De Lawei te Drachten. Tijdens deze trainingen wordt er gewerkt aan je danstechniek en zal er intensief gerepeteerd worden voor een choreografie of voorstelling. 

>>> In verband met Covid19 is alles even anders. Op dit moment mogen we nog niet samen dansen in de studio. Dat betekend dat de lessen buiten plaatsvinden en wel op de locatie van Rugby Club Drachten. In verband met de avondklok is de les van 17.45 - 19.15 uur. Kom eens langs! Van harte welkom om te kijken en/of mee te doen. 

Tarief onder de 21 jaar
Per uur: €6,50 

Tarief vanaf 21 jaar 
Per uur: €7,87