Er was eens...

een theater, in het centrum van Drachten, waar fantasie tot leven kwam, talenten ontdekt werden en samen gecreëerd werd. 

Tijdens de musical lessen bieden we een plek waar kinderen onbevangen kunnen dansen, zingen en acteren. Een plek waar we samen ontdekken wat eenieder uniek maakt en hoe we elkaar kunnen versterken.
#unityindiversity 🎨

Vanuit veiligheid nemen we de kinderen mee op avontuur. Naast dat we ze leren dansen, zingen en acteren, zetten we deze vormen in als middel om de kinderen te bewegen naar verbinding met zichzelf en anderen 🤝

Een fantastisch creatief team staat voor de kinderen klaar: 

Docenten

💃🏼 Marthe Ledegang: Docent dans, zang en acteren.
Volgde de vooropleiding aan het Institute for performing arts Lucia Marthas, speelde de hoofdrol in Tina de musical, theaterproductie 'Movies' en Lavinia in Brief voor de Koning . Is onderdeel van Dancecrew Limitless en choreograaf van Dance Camp.  

Marthe: "Van zingen, dansen, acteren en plezier hebben met elkaar leer je veel. Laten we dat doen en onze dromen waar maken!"

🎭 Irma van Wieren: Docent dans, zang en acteren.
Volgt de vooropleiding aan het Institute for performing arts Lucia Marthas, speelde in 'Theater na de Dam' en de hoofdrol in de theaterproductie 'Wonderland'. Is onderdeel van Dancecrew Limitless en choreograaf van Dance Camp.  

Irma: "Het leven is een feest! Laten we samen de slingers ophangen en er wat leuks van maken". 

🎤 Sera vd Vijver/ Singer-songwriter Sera Noa: Docent zang
Bekend van TV programma 'All together now', Junior Songfestival en 3FM Giels Talentenjacht. Studeert aan het conservatorium en treed regelmatig op als singer-songwriter. 
Sera: "Ik kom zo af en toe langs om je verder op weg te helpen"

🎼 Angela van Arendonk: Docent, theatermaker en coach. 
Afgestudeerd Institute for performing arts Lucia Marthas. 
Gespeeld in de musical 'Droomvlucht' - van den Ende productie.
Angela: "Ik ben benieuwd naar jouw talenten en creativiteit. Neem je graag mee op avontuur om te ontdekken wat er allemaal in jou zit".  

INFO MUSICALLESSEN

Voor wie?
7 - 9 jaar | 16.00 - 17.00 uur
10+ jaar | 16.00 - 17.15 uur

Elke woensdag in Schouwburg De Lawei, Drachten 

Kosten (40 musical lessen per jaar)
7-9 jarigen: €85,00* per kwartaal 
10+ jarigen: €106,25* per kwartaal 

Opgeven voor een proefles kan door te mailen naar angelavanarendonk@gmail.com*Zijn de kosten van de lessen de enige reden om niet mee te doen? Neem dan even contact met me op via de mail.