Hoe ik werk

Hoe ik werk Hero min

Mensen bewegen richting verbinding met zichzelf en anderen. Dat is mijn missie, in alles wat ik doe en maak.

Dans is zoveel meer dan een reeks bewegingen achter elkaar. Het is een taal waarmee we onszelf uiten en anderen inspireren. Daarom is dans voor mij een middel, wat ik vol passie inzet tijdens mijn werk.

Ik laat me inspireren door muziek, verhalen uit de maatschappij en de jongeren met wie ik optrek. Vanuit gesprekken ontstaan ideeën, vanuit improvisatie ontstaat beweging.  Mijn focus ligt tijdens mijn werk op het proces en de mensen met wie ik samenwerk. Het eindproduct wordt gevormd door de aandacht die is gestoken in het proces.

Geïnteresseerd in samenwerking? Ik drink graag een kop koffie met je om te ontdekken of we elkaar kunnen versterken.

Quote Life is a Dance
Bewegen richting verbinding