What’s going on?

Musicalworkshops

De musicalworkshops zitten vol! 

Vanwege een groot aantal aanmeldingen is er zelfs een derde groep bij gekomen en ook die zit vol. De musicals zijn geschreven, het decor is in de maak en de leerlingen zijn zich al aan het voorbereiden op de eerste les. Woensdag 4 en donderdag 5 februari gaan we van start! 

25 en 26 maart sluiten we de reeks musicalworkshops af met een voorstelling tijdens de les voor familie en vrienden. 

Show time! 

HWP Christmas Event

undefined

 Tijdens het HWP Christmas Event heeft Angela van Arendonk een solo gedanst op het nummer "Use Somebody" van Laura Jansen. Deze dans heeft veel indruk gemaakt op het publiek. Het was dan ook even stil toen de laatste noot van de muziek gespeeld was en Angela de boodschap van kerst verteld had door middel van dans. De mooiste reactie uit het publiek was wel: "kippenvel". Vanwege een groot aantal aanmeldingen is er zelfs een derde groep bijgekomen en ook die zit vol. 

Succesvol dansweekend achter de rug met Limitless

Zaterdag 13 en zondag 14 december danste Limitless op de Kerstmarkt in Heerenveen. Veel publiek kwam af op de energieke en altijd stralende dansers van Limitless die een fantastisch straatoptreden gaven. De dans was zo gevarieerd dat het publiek vol bewondering 8 minuten, met een grote glimlach op hun gezicht, bleven kijken. 

Foto's zijn te vinden onder het kopje "Media". 

Zondagavond kon de thermokleding onder de kostuums weer uit want toen dansten Angela van Arendonk en Limitless de opening van het Interkerkelijk Jongeren Kerstevent onder lekker warme lampen op het podium. Angela kreeg de zaal stil met haar solo en Limitless sloot knallend af!
undefined 

undefinedDance Camp 2

Na het succesvolle Dance Camp Brazil, wat georganiseerd was om geld op te halen voor een ontwikkelingsreis naar Brazilië, werd afgelopen herfstvakantie Dance Camp 2 georganiseerd.
Dit was wederom een groot succes! Drie dagen lang hebben 60 deelnemers en 3 gastdocenten, onder leiding van Angela van Arendonk, veel dansplezier gehad en keihard gewerkt om een fantastische dansvoorstelling, genaamd “The City”, neer te zetten. Hiphop, Modern Jazz, Streetdance en Showdance waren de dansstijlen die voorbij kwamen. Elke groep kwam goed aan bod en straalde tijdens de voorstelling. Het publiek en de deelnemers waren na afloop laaiend enthousiast!
En… Er komt een Dance Camp 3! In de herfstvakantie van 2015 halen we weer alles uit de kast om een spetterende show neer te zetten en heel veel plezier te maken met elkaar.

Kijk bij ‘Media’ voor de foto’s van Dance Camp 2!

Eerste optreden Limitless

Het eerste optreden van Limitless is een feit! Tijdens de voorstelling van Dance Camp 2 dansten zij de opening. Sinds september 2014 is Limitless de dansgroep van Angela van Arendonk die zij traint en een podium biedt. Na 6 weken stonden ze al als een eenheid op het podium een spetterende dans weg te geven! Limitless maakt hiermee een goede start.

Foto’s van Limitless tijdens het repeteren voor dansvoorstelling “The City” zijn te vinden onder het kopjeMedia’.

undefined