Eva, dansdocent Beware en danseres Limitless

“Angela biedt een plek waar je jezelf kan zijn en op je eigen tempo jezelf kan ontwikkelen. Naast dat ik mij ontwikkel als danseres bij Angela, geeft zij mij ook de kans om te ontwikkelen als dansdocent. Angela coacht mij daarbij. Ik werk samen met haar aan leerdoelen en krijg ruimte om te experimenteren.”

Mirthe, danseres – Limitless

“Mega liefdevolle groep, echte vriendinnen en dan mag je ook nog samen dansen. Angela is super enthousiast en wil je heel graag van alles leren.”

Marthe, danseres – Limitless

“Dansen bij Angela is net als dansen met je familie. Er hangt een onwijs fijne sfeer, waarin je gestimuleerd wordt om jezelf te zijn en waar je geaccepteerd wordt zoals je bent. Je voelt je altijd welkom! Ook leer je ontzettend veel op het gebied van dansen en je leert ook je eigen stijl te […]

Irma, danseres – Limitless

“Bij Angela kom je terecht op een liefdevolle en veilige plek waar je jezelf kan ontwikkelen als danser, maar ook als persoon. Daarnaast heeft ze ook gewoon een supertoffe stijl!”

Ilse, danseres – Limitless

“Sinds september dans ik bij Limitless. Meteen voelde ik me welkom in de warme groep. Tijdens de lessen werd ik uitgedaagd en door docenten, dansers en workshops geïnspireerd. Ik heb het afgelopen jaar mijn passie voor dans teruggevonden!”