Wie ik ben

Wie ben ik Hero

Ik ben Angela, ik verbind door dans, mijn verhaal start..

Mijn verhaal start in mijn kinderjaren. Ik danste verhalen voor de spiegel of trad op voor mijn familie met dans, zang en acteren.

Deze passie is als tiener en student gevormd aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Met mijn diploma op zak ben ik daarna gestart om verhalen te vertellen als choreograaf-theatermaker en danser. Daarnaast ben ik gestart met lesgeven om te investeren in de nieuwe dansgeneratie.

Ik kwam er al vrij snel achter dat dans meer is dan alleen een vorm, entertainment en iets waar je prijzen mee kan winnen. Dans is een middel waarmee je het onzichtbare zichtbaar kan maken.

Als ik dans voel ik me vrij, en wordt zichtbaar wat in mij leeft. Als ik dans ga ik van mijn hoofd naar mijn lichaam. Dat geeft mij rust, energie en vernieuwde focus.

Als ondernemer ben ik een dromer, die met een positieve blik in actie komt om vanuit overtuiging dromen te realiseren. Ik zie potentie en verwacht het goede. Ik ben een verbinder die houdt van samenwerken, nieuwe uitdagingen en blijft leren.

Ik werk met verschillende formaties en kunstdisciplines op uiteenlopende podia. Altijd is mijn doel om te inspireren door verhalen en mensen te bewegen richting verbinding met zichzelf en anderen.

Wat is jouw verhaal? Ik ontmoet je graag om te horen wie je bent en te leren van je verhaal.

Quote Beauty trough imperfection
Portret Angela